Küldetésünk

A minőségi borfogyasztás kísérője

A Snock az első prémium sajtos snack, mely kifejezetten a minőségi borfogyasztás kísérője. A snack kizárólag természetes alapanyagokból, kézzel készül, olyan különleges hozzávalók felhasználásával mint a Manchego juhsajt, a vargánya gomba vagy a Grana Padano sajt.

A magyar borkultúra támogatása

A sajt és a bor fogyasztása évszázadok óta összekapcsolódik, ezt a hagyományt szerettük volna megújítani, a hazai borkultúra elkötelezett híveiként. A termék küldetése, hogy hozzájáruljon a minőségi borfogyasztás elterjedéséhez. Ehhez neves és feltörekvő magyar borászok is csatlakoztak: a termékek csomagolásán egy-egy inspiráló gondolatot olvashatunk többek között az Árvay Családi Pincészet és a Borbély Családi Pincészet borászaitól.

Borozás közbeni flörtölés egy étteremben
Boros palackok
snock snackek
borvidéki tájkép
Snock borászati képkollekció

Minőségi alapanyagokból, 
kompromisszumok nélkül

A snack jelenleg hat egyedülálló ízben, kizárólag természetes alapanyagokból készül, melyek mindegyike egy-egy jellegzetes borfajtához illik. Bízunk benne, hogy a borfogyasztás újragondolását a célközönség lelkesen fogadja, és a Snock hamarosan az egyik legkedveltebb magyar gasztronómiai ínyencséggé válik. 

Hol találkozhattál velünk?

boraszprotal.hu_logo

Mit ropogtassunk az esti bor mellé? Este jönnek át a barátok egy beszélgetős borozásra, de már sem időd, sem energiád, sütni-főzni? Ismerős mindenkinek ez a probléma. A megoldást egy balatoni termék jelentheti, amelyre a napokban bukkantam.

Tovább a cikk folytatására »

Snock lábléc képe egy snack formájában