Snackjeink

Manchego juhsajtos-rozmaringos snack

Testes fehérborhoz ajánlott

A 6 hónapig érlelt spanyol Manchego juhsajtot frissen lereszeljük, karakteres ízét rozmaringgal gazdagítjuk. Vajjal, tengeri sóval, őrölt borssal, kevés liszttel összedolgozzuk, és apró rudakat formázunk belőle, majd ropogósra sütjük. Fogyasztását testes, száraz fehérborral ajánljuk.

Manchego juhsajtos-rozmaringos snack
Grana Padano sajtos-szárított paradicsomos-bazsalikomos snack

Grana Padano sajtos-szárított paradicsomos-bazsalikomos snack

Rozé borhoz ajánlott

Az olasz Grana Padano sajtot frissen lereszeljük, különleges ízét napon szárított paradicsommal, bazsalikommal egészítjük ki. Vajjal, fokhagymával, tengeri sóval, őrölt borssal, kevés liszttel összedolgozzuk, és apró rudakat formázunk belőle, majd ropogósra sütjük. Fogyasztását rozéborral ajánljuk.

Appenzeller sajtos-vargánya gombás snack

Vörösborhoz ajánlott

A svájci Appenzeller sajtot frissen lereszeljük, pikáns ízét a vargánya gomba zamatával gazdagítjuk. Vajjal, tengeri sóval, őrölt borssal, kevés liszttel összedolgozzuk, és apró rudakat formázunk belőle, majd ropogósra sütjük. Fogyasztását száraz vörösborral ajánljuk.

Appenzeller sajtos-vargánya gombás snack
Kecskesajtos-medvehagymás snack

Kecskesajtos-medvehagymás snack

Fehérborhoz ajánlott

A 10 hónapig érlelt holland kecskesajtot frissen lereszeljük, erőteljes aromáit medvehagymával gazdagítjuk. Vajjal, tengeri sóval, őrölt borssal, kevés liszttel összedolgozzuk, és apró rudakat formázunk belőle, majd ropogósra sütjük. Fogyasztását száraz fehérborral ajánljuk.

Roquefort sajtos snack

Desszertborhoz ajánlott

A jellegzetes ízű francia Roquefort juhtejes kéksajtot frissen összemorzsoljuk. Vajjal, tengeri sóval, őrölt borssal, kevés liszttel összedolgozzuk, és apró rudakat formázunk belőle, majd ropogósra sütjük. Fogyasztását desszertborral vagy testes, száraz vörösborral ajánljuk.

Roquefort sajtos snack
Füstölt Cheddar sajtos-chilis snack

Füstölt Cheddar sajtos-chilis snack

Testes vörösborhoz ajánlott

A tölgyfával füstölt angol Cheddar sajtot frissen lereszeljük, karakteres ízét füstölt paprikával és Habanero chilivel pikánsabbá varázsoljuk. Vajjal, tengeri sóval, őrölt borssal, kevés liszttel összedolgozzuk, és apró rudakat formázunk belőle, majd ropogósra sütjük. Fogyasztását testes, száraz vörösborral ajánljuk.

Minőségi

összetevők

A Snock prémium snackjei kézzel készülnek, csak minőségi, ellenőrzött alapanyagokból. A snackek ízvilágát különböző borfajtákhoz alakítottuk, így adva tökéletes kiegészítőt a kiváló magyar borokhoz.